Keep calm and give warm hugs!

IMG_0940-0.JPG

Takk for gode tilbakemeldinger på det forrige innlegget mitt. Det setter jeg utrolig stor pris på.

Er tilbake på Østmarka på A3 for noen dager, bare for å samle litt krefter egentlig. I går var en utrolig kjip dag, og dagen i dag starta ikke sånn allverden.

Men jeg fikk besøk av en god venninne som kom og tok meg med ut. Noe som ikke var helt enkelt pga rare ting personalet har fått for seg, men vi tok til slutt en taxi for å komme oss ut. Greia var at jeg ikke skulle bruke rullestolen tydeligvis, og da kunne vi heller ikke trille den med oss som en sikkerhet i tilfelle beina svikta. Og det ER et lite stykke å gå når det eneste man har gått siden juli er i sykehuskorridorer. + vandring på kjøpesenteret. Fant oss en rullestol på. City Lade og stort sett brukte vi den som handlevogn/rullator, men innimellom trengte jeg pause og da er det greit å ha noe i nærheten. Er ikke bare å finne seg en stol inne på obs liksom. Spiste middag der og så kom mamma å henta meg.

Skal ta med meg kaffen min å strikke på litt julegave nå. Det er forresten flere jeg savner julegave ønsker fra… Hint hint.

Og ja, jeg trenger Halloween kostyme. Jeg har vært vampyr, minni mus kjolen forsvant på en fest og pirat kostymet er en god reserve.

IMG_0970.JPG

Jeg fant dette da. Hahaha men da trenger jeg en med-banan…

IMG_0976-0.JPG

På tskjorten står det forresten: «Notting is impossible, you can overcome challenges!»

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 9. oktober 2014, in Østmarka, Familie, Helse, Jul, Venner. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Du finner sikkert et banankostyme på ebay eller noe slikt :)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: