Howdy peeps

image

De siste ukene har i grunnen vært ganske allrighte. I forrige uke tilbragte jeg uforholdsmessig mye tid på City Syd og spiste kanelboller og var et par turer hjemme.

image

Denne uka har jeg også vært hjemme en tur hver dag! Og det går overraskende greit så lenge kroppen samarbeider.

image

Det er i grunnen godt å kjenne litt på det normale livet. Vel, mer normalt i allefall siden jeg fortsatt må bruke rullestol og sånne ting. Et mer handikaptilpassa kollektiv tilbud hadde ikke Trondheim hatt vondt av! Der jeg bor er det jo kun trikk som går og med trikker fra 70-80 tallet så kommer jeg meg ikke særlig langt DEN veien i allefall.

image

Men når man er så heldig å få besøk som slenger seg rundt å lager en åzåmme pai av de få ingrediensene jeg hadde i skapet så skal jeg vel ikke klage.

image

I går hadde jeg krampe anfall igjen, så nå har epilepsi medisinen blitt økt og jeg blir nå her over natta i allefall. Så satser jeg på å tilbringe helga hjemme. Men har full mulighet til å dra tilbake hit på Tiller om ting blir vanskelige.

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 25. september 2014, in Familie, Helse, Tiller DPS, Venner. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: