Planer for uka. Utskrivelse nærmer seg.

IMG_0889.JPG

I dag har jeg faktisk gjort noe nyttig, annet enn å strikke. Jeg har lagt en plan for neste uke og jeg håper overlegen også synes det ser ut som en grei plan. Den er som følger:

Mandag være hjemme alene noen timer. Har jo kun vært hjemme sammen TSL og folk fra basen.

Tirsdag hjemme en tur da også, og få testa ut hvordan det blir med dusjing og sånt. Om jeg trenger flere hjelpemidler ifht til det.

Onsdag hvis alt er på plass og funker så tenker jeg å prøve på en overnatting hjemme. Det er jo selvfølgelig noen småting som må på plass innen da, men SÅ vanskelig kan det da ikke være. Jeg ønsker feks kvinnelig nattevakt siden det er på kvelden når jeg er sliten at jeg trenger hjelp til sånne ting som å komme meg på do og i seng.

Torsdag samme som onsdagen egentlig hvis onsdag går greit. Og bruke dagen på å justere det som ikke fungerer.

Fredag om alt går etter denne planen og alt er på plass slik det skal være hjemme, så tenker jeg utskrivelse. TSL kommer også innom en tur på fredagen så det passer jo bra.

IMG_0828-0.JPG

Så er det noen punkter som må være på plass da, det er selvfølgelig taxirekvisisjoner fram og tilbake. Og åpen retur når jeg skal overnatte slik at jeg har mulighet til å komme tilbake om det ikke funker.

En time hos Frk. Fastlege på tirsdag eller onsdag.

Få igang denne psykomotoriske fysioterapien.

Legge en plan/dato for et ansvarsgruppemøte i nær framtid.

Lage en helt klar avtale med A3 og Eli på hva som skjer om det skulle bli behov for kriseinnleggelse. For legevakta er fullstendig uaktuelt! Da blir det en alt for høy terskel og alt for mye enklere å ty til mindre konstruktive løsninger.

IMG_0890.JPG

Og jeg blir veldig takknemlig om noen har lyst å finne på ting med meg. Jeg er jo ikke veldig mobil ennå, men jeg har masse god te og kaffe hjemme om noen har lyst å komme på besøk.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 21. september 2014, in Østmarka, Helse, Tiller DPS, Venner. Bookmark the permalink. 10 kommentarar.

  1. Kjempebra, Tine! Du har vært flink å lage en fin plan. Håper du klarer å følge den, og det tror jeg du klarer :) Og selvfølgelig kommer jeg på besøk! :) Love you <3

  2. Kjære Tine. Om det ikke hadde vært så langt, hadde jeg gjerne kommet å besøkt deg masse…Litt langt å pendle..:P Men ønsker deg alt godt, og håper at ting kan fungere for deg igjen :D Sender mange klemmer <3 <3

  3. De gærne har det godt!! Du fikser dette og, aldri vært i tvil om annet :) Jeg er stum av motet ditt, du går på samme hva du møter på <3

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: