London Calling

Vel, anne-helene og jeg har bestilt oss førjulstur til London.

IMG_0821.JPG

På møtet på fredag fikk jeg beskjed om å lage meg en gulrot, og bedre en dette kan det vel ikke bli? Måtte også love overlegen her å sende kort fra turen. Haha jeg elsker jo å skrive kort, så det skal la seg gjøre.

IMG_0824.JPG

Benedicte og Marie blir også med, så dette blir jo en skikkelig jentetur!!

Om et par minutter nå så flytter jeg på Tiller, så håper det blir ok.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 8. september 2014, in Østmarka, Tiller DPS, Venner. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: