Sliten og lei!

Fikk presentert et «tilbud» fra Tiller DPS idag, som jeg må ta stilling til innen møtet i morra. Har skrevet litt mer om det på den lukka bloggen. castle in a cloud.

Jeg er lei, lei av å ha en kropp som ikke fungerer. Lei av et trøblete forhold til mat, lei av alt egentlig.

IMG_0223.JPG

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 4. september 2014, in Østmarka, Helse, Tiller DPS. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Kan jeg lese bloggen?

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: