Tiller møte utsatt, og epilepsi….

Hvor starter man egentlig? Igår mens jeg snakka med frk. Fastlege på telefon stivna jeg helt i kroppen og gikk i bakken. Og har da vistnok hatt et epileptisk anfall. Husker ikke noe av det og en halvtimes tid etterpå, det var skikkelig ubehagelig i allefall. Slo hodet ganske kraftig når det skjedde, så måtte ned på St.Olav og ta CT av hodet. Det var heldigvis ingen brudd, «bare» en kraftig hjernerystelse. Så natta har blitt litt oppstykket av å bli vekt flere ganger og spurt om hva jeg heter og hvor jeg er. I tillegg undersøkte de en kul jeg har bak i ryggen når jeg var der nede som gjør h******* vondt. Det fant de ut med røntgen og ultralyd at sansynligvis var det en av kanylene som lå å irriterte. Så den føler ikke at den fysiske helsa er helt på topp for øyeblikket.

IMG_0003.JPG

Nattpatruljen har begynt igjen, det er stas da.

Ellers så avlyste Tiller møtet som skulle være idag. Dvs, de avlyste til folka her for når jeg snakka med frk. Fastlege så var hun litt stressa for å rekke bussen oppover til møtet. For til henne hadde de sagt at de ville ha et behandler møte. Temmelig forvirrende og mye rot kan man vel si om det der!? Anyways, frk. Fastlege skulle ringe meg i morra å fortelle hva de ville for noe. Jeg blir nå her på A3 inntil videre da.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 27. august 2014, in Østmarka, Helse, Tiller DPS. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Å, men fine du – så mye da! Håper ting går din vei snart! Varme tanker :-)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: