Life is like a box of chocolates…

You’re never know what you’re gonna get!

IMG_0770.JPG

Ting er litt tøffe nå, jeg går kun uten rullestolen, men innimellom blir jeg så sliten at beina svikter totalt og jeg måla hjelp til å komme meg rundt. Hver gang jeg må be om hjelp føles som et innmari stort nederlag. I går var jeg så ambisiøs at jeg tenkte det skulle gå helt uproblematisk å både ta en tur på butikken og innom postkontoret. Men det viste seg å være en smule ambisiøst og jeg gikk rett på snørra her ute og vi måtte låne rullestol på city lade. Resten av dagen var jeg helt ferdig.

IMG_0769.JPG

Fikk vite igår at jeg får plass på Tiller DPS en gang i neste uke, så det blir jo greit. Aner ikke hvor lenge jeg skal være der, men jeg håper nå jeg får litt ro på meg. Og at de får sendt søknad til RKSF Stjørdal. Føler mye av ting bunner i problemene med mat, så jeg syns det er bare brannslukning egentlig med alt annet når ting skjer fordi maten er et problem.

IMG_0768.JPG

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 22. august 2014, in Østmarka, Helse, Tiller DPS. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Lykke til på dps, håper det er et bra sted og bra mennesker! Varme tanker

  2. Velkommen skal du være!! Håper du blir bedre snart og får noen gode dager. Det fortjener du!!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: