Møtet med Tiller…

Skulle jo skrive en liten epistel om møtet med Tiller DPS. Men som vanlig er jeg jo litt treig, og det møtet var egentlig fint lite å skrive om…

IMG_0682.JPG

De kom mannsterke, både en fyr som jeg aldri før har sett og TSL. Men hadde de noe nyttig å komme med? Nei. Selv om de her på A3 hadde gjort det temmelig klart og tydelig at møtet var for å legge en plan videre så var det fint lite de hadde å komme med, annet en at de mente jeg ikke nyttegjorde meg innleggelsen sist. Ja, jeg vet jeg skada meg og det var fryktelig dumt! Men hvor lenge skal de gnage om den episoden? Så enden på det hele var at de ikke kunne avgjøre noe. Skikkelig fruktbart møte med andre ord.

Helga har jeg tilbringt stort sett med å spille Sequense og med strikkingen. Det begynner å bli noen sokkepar ferdig nå. Når jeg er ferdig med dempet holder på med nå til mamma så tror jeg at jeg skal se om jeg har garn til noe annet.

I morra har jeg bursdag da. Mamma er jo på ferie, så det blir ikke akkurat noen stor feiring. Men heldigvis er det et par stk som stikker innom.

Forøvrig syns jeg det er trist at det er skolestart idag, og at jeg ikke er på jobb. Men får bare prøve å tenke at jeg kommer sterkere tilbake. Idag har jeg ennå ikke trengt rullestolen!! Og det er den første dagen det har gått.

IMG_0618.JPG

Drømte i natt at jeg kjøpte meg hest og begynte med Western ridning igjen… Når jeg leser alt Lise skriver fra stallen så får jeg virkelig lyst til å begynne med hest igjen.

IMG_0762.JPG

IMG_0761.JPG

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 18. august 2014, in Østmarka, Diverse, Foto/bilder, Helse, Tiller DPS. Bookmark the permalink. Éin kommentar.

  1. Sender en varm klem og gode ønsker. Hest er bra :-) (Musikk også ;-) )
    Tenker på deg.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: