Framskritt???

Det humper og går på Østmarka, bokstavlig talt humper. Jeg er fortsatt stucked i rullestol og må drive gåtrening. Til og begynne med så var det jo relativt store framskritt fra dag til dag, men nå begynner jeg å bli motløs og lei.

IMG_0729.JPG

I morra er det berømte møtet med Tiller DPS. Jeg vet ærlig talt ikke helt hva jeg forventer at skal komme ut av det møtet. Håper jo selvfølgelig jeg får komme dit, men fikk beskjed om at jeg måtte gjøre meg noen tanker om hvor jeg vil om de ikke tar i mot meg på Tiller. Ehhhm… Det har jeg lite tanker om egentlig, og kan ikke helt skjønne hvor det skulle være. Føler meg relativt ferdig med post 6, og ikke tror jeg det er et alternativ heller. Mamma snakka riktignok om det, men….

IMG_0730.JPG

IMG_0731.JPG

Det ultimate hadde jo vært å være frisk nok til å være hjemme så jeg får søkt om ny leilighet, en vanlig kommunal. Men… Akkurat nå gir tanken på å dra hjem meg en smule vondt i magen. Noe av grunnen til at jeg sitternher nå er jo nettopp hjemmesituasjonen og at jeg ikke klarer å holde ut den.

IMG_0728.JPG

Jeg fatter ikke hvorfor ikke kommunen setter sammen litt mer fornuftig når de plasserer folk i bolig med base. De fleste jeg kjenner som bor i bolig med base har jo det samme problemet som meg, bråk og rus blandt naboene. Jeg hadde ikke hatt det så travelt med å komme meg vekk om miljøet rundt var litt bedre. Men det er jo nesten mer ro og fred på A3 og det er en akuttpost….

Frk. Fastlege er heldigvis tilbake på mandagen da. Har egentlig time til henne på tirsdag, på bursdagen min. Meeeeeen, om jeg kommer meg avgårde er jo en annen sak.

IMG_0732.JPG

Nei, får avslutte. Må vel opp og gå litt igjen… Gir en oppdatering etter møtet i morra om hvordan det gikk.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 13. august 2014, in Østmarka, Diverse, Helse, Tiller DPS. Bookmark the permalink. 8 kommentarar.

  1. Håper de finner en løsning som funker, Tine! Lykke til med gåtreningen :) <3

  2. Lykke til, Tine! Heier på deg, og er sikker på at «in the end, everything is going to be better!» <3

  3. heier på deg Tine! Håper de finner en løsning til deg! :) Husk, Det blir bedre! :) <3 si fra om du vil møtes en dag. :) Er her om du trenger meg! <3

  4. Sender varme tanker <3 :-)

  5. Never ever give up!!! Styrkeklæm <3

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: