Jag vill känna att jag levt mitt liv… Gabriellas sång.

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv

IMG_0729.JPG

Jeg er fortsatt på A3 på Østmarka og kjemper min kamp. Jeg havna i rullestol etter suicidforsøket sist og må trene på å gå hver dag. Men det er godt å kjenne på at kroppen klarer mer og mer, selv om jeg periodevis har mest lyst til å legge meg ned å grine av frustrasjon fordi ting tar så lang tid.

På torsdag skal det være møte med Tiller hvor de skal finne ut av hvordan de gjør ting videre. Det var snakk om et nytt opphold på post 6 en stund, men det tror jeg de har gått bort i fra. Jeg ønsker også helst et opphold på Tiller.

IMG_0460.JPG

Kanskje jeg skal skaffe meg en imperial walker?

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 11. august 2014, in Diverse, Helse, Tiller DPS. Bookmark the permalink. 6 kommentarar.

  1. :* søte du. Tenker på deg, og skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre for at du får det litt bedre.. <3

  2. Sender mange varme tanker og en god klem <3

  3. Tenke my på dæ Tine. Håpe ting går bedre snart. Varme tanka og klemma sendes i din retning

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: