Tingenes tilstand her og nå.

20140723-140215-50535800.jpg

Jeg er på Østmarka, og blir jeg tydeligvis her i noen dager. Det er vel ingen hemmelighet at ting har vært kjipe og vanskelige etter at Vidar gikk av med pensjon og det bare ble rot med Tiller. Flotte frk. Fastlege er på ferie i 4 uker også nå, så da har jeg egentlig ingen.

dvs, jeg har mange gode venner da. Heldigvis, for det er pokker så ensomt og tabubelagt å være psykisk syk. Blogger man om fysisk sykdom er man sterk og viser kampvilje, blogger man om psykisk sykdom er man oppmerksomhetssyk. Samme med om man legger ut ting på Facebook. Men det handler vel om fordommer, og som kjent, fordommer fordummer.

Ville egentlig bare gi et lite livstegn på bloggen.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 23. juli 2014, in Helse, Meninger. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Varme tanker sendes. Jeg tenker det er en bra ting med åpenhet rundt mer tabu temaer som psykisk helse og psykiske diagnoser. Jeg er helt enig med deg i at det ikke er så lett! Prøver å finne ut hvordan jeg selv kan gjøre det på en måte som ivaretar mine grenser og hva som kjennes ok. Ikke bare enkelt… Lykke til med å finne din balansegang i dette. Alt godt til deg :-)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: