Den siste måneden…

Etter at Vidar gikk av med pensjon har ting mildt sagt vært ganske kjipe. Og jeg regner med de fleste egentlig har fått det med seg, så… Hvorfor ikke bare være ærlig og si det som det er? Ting er vanskelig.

20140705-113758-41878408.jpg

Kontakten med Tiller gikk jo at skogen i påska, så siden da har jeg i praksis ikke hatt noe behandlingstilbud. De har avsluttet kontakten med meg, men tydeligvis ikke på papiret, så da nekter Tiller å gi meg noe annet tilbud hver gang Fastlegen min kontakter dem. Og med Østmarka kommer heller ikke fastlegen min noen vei.

En av overlegene der har tydeligvis bestemt seg for å virkelig gjøre livet mitt surt og til et helvete. For samme hva fastlegen min prøver så ender det opp med at han overtar og lager styr. Jeg har mislikt mange mennesker her i livet, men denne mannen kan jeg trykt si at jeg hater! Det er kun små tilfeldigheter som gjør at jeg er i live nå pga hans beslutninger.

20140705-115149-42709529.jpg

Jeg er utrolig glad jeg har fastlegen min, hun har ikke gitt opp ennå. Og har håpet for meg når jeg ikke har greid å gjøre det selv. Og ikke minst er jeg utrolig glad for at Bennis og Sandra fikk meg til å bytte fastlege for et år siden. Ellers hadde nok situasjonen vært ennå værre.

Glede, glede, glede… Strømmer innenfra <3 tror kanskje jeg skal poste den teasern vår, også må vi få gjort ferdig hele filmen! Det har jo gått et år snart. Men kvalitetsfilm tar jo tid….

Også burde jeg vel egentlig skrive ferdig alle disse lappene mine.

20140705-120133-43293118.jpg

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 5. juli 2014, in Diverse, Helse, Tiller DPS, Venner. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: