Den finaste eg veit…

Noen husker kanskje at jeg for en god stund siden, januar faktisk, ble bedt av en god kollega om å skrive positive lapper til meg selv. Vel, det har vært ganske vanskelig for meg bare ennå kjøpe disse lappene for det å i det hele tatt si noe positivt om meg selv er jo fryktelig vanskelig. Det er derfor jeg ikke har kommet videre med den bloggutfordringen heller, for neste punkt er å skrive noe positivt om personligheten min eller noe sånt. Uansett da, jeg har kjøpt lapper og har hengt opp den første lappen på speilet på badet, så jeg kan ikke unngå å se den!

20140515-233707.jpg

Kor eg henta alt motet frå
Kan’kje eg forstå.
Men ein ting veit eg klart og greit:
At du e den finast e veit.

Gnomeriet er det finaste eg veit <3

20140515-233656.jpg

Forresten hvis noen har lurt på hvordan frk. Fastlege ser ut, så laga ungene på jobb en legomann som var ganske lik her om dagen, tror hun var litt enig selv også… Det var jo ansvarsgruppemøte igår. Trasige greier, men… Shait happens. Jeg er kvitt «barnevakt» hjemme iallfall, og nå er basefolka enig i at jeg trenger dem faktisk ikke. Har en mistanke om at det var Tone og post 6 som var veldig nazi på det der at jeg skulle ha dem der hele tiden, for det har gått ganske kjapt å bli kvitt det opplegget etter at jeg sparka fastlegen og krevde å være med i mine egne ansvarsgruppemøter.

Stort sett så har jo «dem voksnan» bare gitt meg medisin, og jeg trenger virkelig ikke bo på en kokofabrikk for at noen skal levere meg medisiner.

20140515-235625.jpg

Kan jo heller ringe hjelpetelefonen…

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 15. mai 2014, in Familie, Helse, Morsomt, Tiller DPS, Venner. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Du må skrive en lapp hvor det står at du er verdifull og enestående <3

    Klem <3

  2. Fikk bare lyst til å si noe positivt om deg;
    Du er et inkluderende menneske Tine, har masse humor og empati. Jeg vil si at de som ikke blir kjent med deg, fordi de er redd det ukjente, de går virkelig glipp av noe…. Fortsett med de positive lappene :) Hva med å skrive ned alt det positive du kommer på, og få andre til å skrive noen lapper? Så kan du samle alle dine positive egenskaper i en boks og trekke en hver dag?

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: