Let it go, can’t hold it back anymore…

20140509-171257.jpg

Det er noe med dette at tillit tar lang tid å bygge opp, og forsvinner veldig raskt. Har man først mista tilliten til noen tar det ennå lenger å bygge den opp igjen, og da er den i såfall skjør som et korthus bygd av fjær.

Jeg var villig til å gi et par av Tillerfolka en ny sjanse… Prøve igjen, men nok en gang når paranoiaen var som værst og jeg prøvde som best jeg kunne å holde meg unna destruktive handlingsmønster, ble jeg avvist. Når jeg trengte det som mest.
Frk. Fastlege, som er den jeg per i dag stoler mest på var ikke på jobb, men hun hadde forsikret meg om at hun hadde forklart vikareren om situasjonen så jeg dro dit som et siste håp.
Vikareren var veldig allright, han prøvde også å snakke med Tillerdamene uten at det nådde fram.
Han foreslo også Østmarka, men det sa jeg blankt nei til med mine erfaringer. Det har i allefall gjort vondt MYE værre. Men enden på det hele var at mr. Vikar ringte posten og psykologen jeg er kjent med på Østmarka og sendte meg dit uansett. Jeg ble behandla ordentlig og fikk prata med psykologen idag.

Han sa han syns jeg skulle være her til mandag, så kunne Tiller se at det hjelper med en timeout, og at èn dårlig erfaring burde ikke være representativ for flere gode erfaringer.

20140509-172840.jpg

Det som er kjipern er jo at siden Tiller klussa til alt så jævlig er jo at alle Helge planene mine går i vasken, men… Shit happens.

20140509-173421.jpg

Så da skal jeg prøve å jobbe med paranoiaen min om at ingen liker meg og at alle hater meg… Men selv en som er paranoid KAN ha rett, ikke sant??

20140509-173624.jpg

Og om jeg får rota meg til å kjøpe noe garn så kanskje jeg prøver meg på et par sånne til Bennis <3

20140509-173757.jpg

Fake a smile….

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 9. mai 2014, in Helse, Tiller DPS. Bookmark the permalink. 8 kommentarar.

  1. Jeg liker deg,og jeg hater deg ikke!Så det så! <3
    Ønsker deg det beste Tine,og at Tillerdamene lytter til deg fra nå av.De burde skamme seg!
    Hang in there ;)Stor klem <3

  2. Jeg liker deg. du trenger ikke være paranoid. ;) du er et fantastisk menneske! så er det sagt! <3 Ønsker deg lykke til, og håper disse tiller-damene kan lytte!

  3. Heier på deg! :-) Har gode og dårlige erfaringer fra Tiller ja, mange av Tillerdamene som er helt fantastiske…og et par stk. som jeg ikke fatter hvorfor jobber der. Hehe, blir jo sykt nysgjerrig på hva/hvem som har skjedd? men forstår at du kanskje ikke kan skrive noe om det. Ønsker deg uansett lykke til! :)

  4. Eg likar deg uansett, så DET så! Og du veit eg er her dersom du treng å lufte frustrasjonar etc :)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: