It’s a basic truth of the human condition that everybody lies….

The only variable is about what.

20140425-213834.jpg
Bildet er rappet fra Marie….

Vel, hva kan man egentlig si? Nok en gang, House har rett. Everybody lies. Uten å gå noe nærmere inn på det, å stole på noen lønner seg ikke. Ikke innen psykiatri i allefall. For alt man sier og gjør kan og vil bli brukt mot enn, uansett om det er positivt eller negativt.

Jeg trodde virkelig det var annerledes denne gangen, men så feil kan man altså ta.

Men, hey… Se på det positive her. Isteden for å la det bryte meg ned tok jeg kontakt med V. og fastlegen, og fikk hodet over vannet igjen. Jeg må ærlig innrømme at jeg var såret og knust over å ikke engang få forklare hva jeg tenkte å følte, men isteden bli fortalt hva jeg tenkte. Men, jeg er ferdig med å la meg tråkke på nå.

20140425-214529.jpg

Denne uka har jeg jobba hver dag, og jeg kjenner faktisk at det gir meg mer energi. Blir bare utrolig frustrert over idiotiske utsagn som feks ei fra Østmarka kom med her rundt juletider at jeg jobba så mye en periode, dvs jeg jobba hver dag. Fra 13-16. De fleste normale mennesker går på jobb hver dag, eller på skole, så jeg blir bare mektig irritert over sånne ting.

Neeeeeeh… Kan ikke la seg bli dratt med ned av sånt! Har heldigvis avtale med frk. Fastlege på mandag da. Neste uke er det jo masse sånne fridager. Hva skal man finne på da liksom?

20140425-215408.jpg

Jeg ser forresten at jeg har lagt på meg siden januar (øverste bilde) OG jeg ser faktisk at det trengtes. Hey, det er positivt?

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 25. april 2014, in Diverse, Helse, Tiller DPS. Bookmark the permalink. 8 kommentarar.

 1. You can do it!
  Er stolt av deg Tine!
  Gleder meg til å komme på besøk i mai :D

  Å ja, vektoppgang TRENGTES!

  <3

 2. Kjerstin Kjeverud

  :D Flott, og veldig godt å høre at du har fått på noen gram ekstra på kroppen :D
  Beste ønsker videre, og tusentakk for at du deler!
  – Det å ha trygge, gode folk rundt seg, når det stormer”, er så godt og trygt!
  Fortsett på denne gode, positive “veien” du er inne i nå!!
  Klem og beste ønsker!

 3. Jeg synes at du er kjempe flink som står på:) Keep up the good work babe ;)

 4. Kjempe bra, du kan være veldig stolt :)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: