Dag 6. Skriv om din sivilstatus.

Haha den er enkel…

Singel, ekstremt singel… Så singel at de fleste løper motsatt vei når de ser meg. Egentlig skulle jeg få så mye pepperbøsser til 30årsdagen min av Vilde at jeg aldri trengte å kjøpe pepper igjen, men tror hun glemte det… Synd igrunnen for jeg bruker jo mye pepper!

20140424-213121.jpg

Kanskje jeg skal satse på å være litt mer direkte som disse hønene?

20140424-213329.jpg

Eller kanskje jeg bare skal kjøpe meg en sjokolade? Jeg posta jo et blogginnlegg om hvorfor sjokolade er bedre enn menn, og når sjokolade i tillegg er svaret på alle spørsmål?

20140424-213601.jpg

Er det rart jeg er singel?

Idag har jeg forresten vært skikkelig husmoremne og bakt både cookies og kake og til og med tatt en runde med strykejernet, for JA jeg kan å stryke!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 24. april 2014, in Diverse. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: