Påska 2014

IMG_1271

Selv om påska starta litt småkjipt, så ble det da ganske bra! Over all forventning faktisk. Fredag hadde jeg gode venner her til både påskequiz, twister og generell jenteprat. Påskequizen har jeg lagt ut på bloggen, men foreløbig har ingen prøvd seg… Dårlig innsats må jeg si!

IMG_1261

Stor konsentrasjon om quizen, men det var Katinka og Bennis som gikk av med seieren. Close race i teten i allefall. Og om 2 plassen, takket være ordet Vølse. En Vølse er for spesielt interesserte en tørket hestefallos som ble brukt under fruktbarhetsritualer i norrøntid.

IMG_1277

Påskeaften ringte Majken og inviterte meg på tidenes nydeligste påskelam. Eller vi fant vel ut at det var en lammehofte, men fantastisk var det uansett.

IMG_1289

Kvelden fortsatte med skravling og brettspill.

IMG_1369

Kan noen gjette hva Bennis prøver å styre meg til å mime her?

IMG_1402

En Crimescene alla Bennis og Tine…. Høhøhøhøhø

Det ble en temmelig sen kveld, men når mamma er så snill å låne bort bil, så kommer man seg jo hjem og kan i tillegg kjøre litt taxi. (Nei, jeg kjører IKKE pirat.) Vi kjørte forresten forbi Sierra 0-5, men var det Andres og Olav? Nei da, selvfølgelig hadde vi ikke sånn flaks. Da da var det bare å kjøre pent. Hadde jo ikke vært noe gøy å bli stoppet av noen andre.

IMG_1409

I går tok jeg turen til Rissa på besøk hos fam. Bjørkli og startet grillsesongen for min del. De har selvfølgelig allerede startet, men det var knall, og jeg fikk sniffa litt hest. :)

IMG_20130612_214104

I morra begynner jeg på jobb igjen! Så egentlig burde jeg pelle meg i seng nå.

Hva kan jeg si annet en HAPPYFACE, og takk til alle de som har bidratt til at påska har blitt så bra!!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 21. april 2014, in Foto/bilder, Venner. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Hørtes ut some ei fin påske :) Gode venner og spill er alltid gøy og mye latter :)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: