Dag 5. 10 ting om deg selv.

Må prøve å finne på noen ting om meg selv da?

1. Bunad er det plagget jeg føler meg finest i.

2. Jeg er en mester i å ødelegge for meg selv fordi jeg syns ikke noe jeg selv gjør er bra nok.

3. Vennene mine derimot vil jeg gjøre alt for, for alle andre er viktigere en meg.

4. Rektor på Lundheim mente jeg kunne gjøre det bra som politiker fordi jeg er god å snakke for meg om jeg har bestemt meg for en sak. Hei Erna!!! Men problemet er bare at jeg isåfall måtte startet mitt eget parti… Jeg syns ikke noe særlig om noen av dem egentlig. Og hvis jeg ikke tror på det jeg snakker om, så er jeg ikke like engasjert… Jeg er egentlig en ganske dårlig løgner også, så politiker «drømmen» stranda der gitt…

5. Når jeg blir spurt om hva drømme situasjonen min er, så er det så enkelt som å «bare» kunne gå på jobb, ha en helt vanlig jobb og en passe stor leilighet i et normalt borettslag. Jeg er egentlig ikke så stor forlangt. Selvfølgelig hadde det jo vært fint med ei hytte også, men det er da så mye arbeid som følger med og det gidder jeg ikke… Da vil jeg heller ha nok penger til å kunne reise mye.

6. Jeg skulle ønske jeg var skikkelig flink til å synge.

7. Jeg tror ikke man blir lykkelig av å være rik, men jeg tror man får bedre livskvalitet av å slippe å leve på et minimum som uføretrygd er. Jeg irriterer meg grønn av folk som tror det er så utrolig fett å leve på trygd.

8. Jeg har gjort utrolig mye dumt som jeg gjerne skulle hatt ugjort, men mye av det kan jeg le av nå, og jeg føler jeg sitter på erfaringer som jeg kan bruke til noe positivt i feks jobbsammenheng.

9. Jeg har noen sanger på spotify som egentlig er helt teite, men det er knyttet så gode minner til de at jeg gjerne hører på de hele tiden.

10. Hvis jeg skal si en person jeg ser opp til så må det være en kollega, hun er det tøffeste mennesket jeg kjenner og med en ståpåvilje som jeg gjerne skulle hatt noen dråper av! Og der er jeg tilbake på punkt nummer 9. hvis jeg har en dritt dag, så hører jeg på White Wedding.

IMG_1211

Marie og meg på fest hos Håkon

Bloggutfordringa

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 19. april 2014, in Diverse, Venner. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: