Dag 4. Hvordan du håper din fremtid skal være?

Det var denne bloggutfordringen da… Ser ut som det blir et innlegg i måneden og ikke om dagen, men jeg sier igjen at jeg skal skjerpe meg….

I nær framtid så håper jeg å kunne flytte, fortsette og jobbe og etterhvert gjenoppta utdanning. Jeg er egentlig ikke så mye mer kravstor en det.

Har mange ganger blitt spurt av behandlere om å beskrive en drømme tilværelse, og jeg føler jeg er egentlig litt kjedelig der, for min drømme tilværelse er faktisk å ha det andre kanskje kaller et A4 liv. Og ja, kanskje litt kjedelig.

Og jeg ønsker å kunne reise en del, ta med gnomeriet på gode opplevelser.

Joda, det finnes da en del positivt der ute i verden…

20140408-101839.jpg

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 8. april 2014, in Diverse. Bookmark the permalink. Éin kommentar.

  1. For 2 år siden da jeg var på Spis så skrev jeg en liste med oppnåelige drømmer og i dag har jeg kunnet krysse av flere av de punktene på drømmelista og det er så herlig ! tror det er om å gjøre og ikke drømme «for høyt», men legge lista slik at det er oppnåelig om du skjønner? De virkelig store drømmene jeg har turte jeg ikke skrive ned på den lista for jeg vet det var uoppnåelig der o da, men nå som jeg begynner å bli frisk(ere) så tør jeg begynne å tenke på de egentlige drømmene som er å få barn, leilighet og familie :) Drømmen om å Kjøpe egen leilighet kan også snart krysses ut fordi jeg har fått innvilget lån så jeg kan begynne å lete etter min egen plass å bo :) Det er viktig med drømmer, men kanskje like viktig å ha drømmer man kan nå en gang ila livet. god påske til deg Tine :)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: