Nøytral i en konflikt, er det mulig?

Som de fleste vet så har de siste ukene vært et mildt sagt helvete for meg. Vennelista mi både på Facebook og mobil har blitt rydda kraftig opp, og etter råd fra politiet har jeg bytta mobilnummer.

Men, det jeg får høre fra en del er at de ikke ønsker å blande seg oppi og det er fair enogh det, og ønsker å være nøytrale. Men jeg vet ikke helt, hvordan kan man være nøytral? De fleste mennesker jeg kjenner har en mening om en ting, og den meningen påvirker en. Når jeg blir fortalt av mennesker jeg ikke kjenner at jeg går rundt å sprer usannheter, så lurer jeg jo litt på hva som faktisk blir sagt til mine «nøytrale» venner midt oppi det her.

Jeg aner ikke lenger hvem jeg kan stole på, dvs jo noen av mine nærmeste. Men de har tatt et valg og sier at jeg har blitt behandla på en bedriten måte, akkurat som både Tillerdamene og fastlegen min sier. Og de har jeg vist all kommunikasjon som har foregått. Og deres kommentar er at dette mennesket er ruset, trenger hjelp og oppfører seg som en umoden 13 åring i beste fall.

Men jeg syns det værste er at jeg ikke vet hvem jeg kan stole på lenger.

20140404-221614.jpg

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 4. april 2014, in Diverse, Meninger, Venner. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Trur d e litt sånn for å unngå å bli upopulær at enkelte si at dæm ønske å vær nøytral.. I nånn tilfella kan man kanskje vær nøytral, men skjønne itj helt at d kain gå i den her situasjonen.. No har no itj æ sjett aill kommunikasjon da, men æ kjenne dæ (sjøl om vi itj sees så ofte lenger dessverre) å veit at d du si det bruke å vær sant så når du si at d har skjedd så trur æ på dæ. Å æ støtte dæ. d vil æ du ska vit. Syns du har gjort rett når du har kutta ut folk du itj kan stol på å som plage dæ!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: