Hemmat idag da gitt.

God morgen godt folk!

Er snart på tur ned til byen for legetime, og så skal jeg tilbake hit til Tiller for utskrivningssamtale. Kjenner det har gjort godt med denne timeouten når ting ble som de ble.

Fra å være der at jeg hadde mest lyst til å la ting bare gå att skogen og la spiseforstyrrelsen og selvskadingen ta all kontroll igjen har jeg nå gjennvunnet den såpass at jeg føler jeg har målet i siktet :) altså jobb!

Jeg har fortsatt store problemer med å stole på at jeg faktisk får hjelp når jeg ber om det etter over 10 år med svik fra helseveset. Og utsagn som at jeg ikke skader meg alvorlig nok så de kommer ikke til å ta meg seriøst uansett.

Håpløse ting å si, og ikke akkurat noe som gjør en friskere. Uansett, nye tider nå! Og håper jeg slipper å ha mer med Østmarka å gjøre.

Nei, da var det på tide å finne bussen til byen! Schnakkes folkens!

20140331-082843.jpg

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 31. mars 2014, in Helse, Tiller DPS. Bookmark the permalink. 6 kommentarar.

 1. Så glad du har Tiller nå! Det beviser jo bare at det funker. Når du kan dra dit FØR du evt. gjør deg noe! Og etter bare noen dager så går det lettere igjen. Bra jobbet! Og håper du fortsatt kan ha det tilbudet der!

 2. *vink*» hehe. Du er tøff, Tine. Det er, som du sier, ikke alltid det skal så laaaaaaaange innleggelser til. Ønsker deg masse lykke til :D <3

 3. Jeg er så innmari stolt av deg! Dette viser at du faktisk KAN, og får til det DU vil hvis du absolutt vil. Du er sterk. Sterkere enn Østmarka. Dette beviser du nå! Du vet selv akkurat hvordan din kropp har det, hvordan du selv har det, og hva du trenger. Det er så flott at du endelig blir hørt, og jeg er imponert over deg hvor hardt du har jobbet i det siste. Og du har seiret!

  Det å bytte fastlege er noe av det beste du kunne ha gjort. Tror det var dette som skulle til for at livet ditt kommer til å snu. Det har det jo allerede gjort. Du er på vei. Håper virkelig du klarer å holde motet ditt oppe nå, for du har så mye godt i vente <3

  Masse lykke til hos fastlegen og med utskrivelsessamtalen. Vi må ha en ny strikkekafè nå synes jeg! Masse glad i deg <3 Stor klem.

  • mhm men husk, jeg hadde aldri klart å bytte fastlege uten sterkt press fra deg, Benny og Sandra… <3 Benny satt jo her og mer eller mindre gjorde det for meg etter at vi hadde vært hos Sandra…

   Var ikke bra det der forrige legemennesket altså. =/ Var jo hun som satt og styrte hva Østmarka skulle gjøre også. Har jo lest hva som har blitt sagt på møter og sånt. Ganske skremmende egentlig.

   JA til strikkekafe!!!

   Masse klemmer, og jeg håper du klarer å se at du også er sterkere en SF! <3<3

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: