Kloke valg…

Igjen, alt for lenge siden sist blogging. Sist jeg blogga var vel når jeg var på Tiller? Vel, jeg er på Tiller igjen nå da. Et resultat av noen kloke valg.

Ting har vært relativt turbulent i det siste, nettopp fordi jeg har gjort kloke valg for meg selv.

Påska tilbringes i godt selskap med faddergnom isteden for Amsterdam, og sammen gode venner. Og jeg har hatt utallige samtaler med fastlegen og Tillerdamene for å komme meg igjennom dette med hodet over vannet.

I går ba jeg om hjelp og innleggelse på Tiller og jeg ble hørt. En ny erfaring, og de her på Tiller sa at nå skal vi jobbe sammen for å bli kvitt de gamle erfaringene mine fra Østmarka om at ingen hører på meg når jeg ber om hjelp.

Så nå skal jeg slappe av her til mandag, for da skal faddergnomen og jeg spise pannekaker!

20140328-212824.jpg

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 28. mars 2014, in Diverse, Helse, Tiller DPS. Bookmark the permalink. 6 kommentarar.

  1. Er så glad du fikk denne pausen og at du ble hørt <3
    Husk det er mange ekte venner som er glad i deg!

    • Jaa… Det er det de sier her også, og som E. sa til meg, så er det nå jeg finner ut hvem som faktisk ER venner og hvem som absolutt ikke er noe å samle på. <3

  2. Ja, det er desverre sånn at i motgangen ser man de som virkelig er der genuint og ekte. Kjempeglad for at du blei høyrt denne gonga, hurra for folk som jobbe på laget! :)

  3. Kjempebra Tine :) Som du sier,så finner man ut hvem som er venner å ta vare på og hvem som bare skaper trøbbel.

    Stor klem <3

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: