Hello sick people, and their loved ones!

parkering

Dette er jeg utrolig fornøyd med å ha fått!! En liten lapp, ja… Men et stort skritt på vei mot å begynne å jobbe etter påske. Nå har jeg aldri fått noe forbud mot å kjøre bil, men jeg har hatt såpass selvinnsikt at jeg har skjønt det selv at det ikke har vært særlig smart. Og jeg anntar at om jeg hadde funnet det for godt så hadde E. satt ned foten for det, for jeg har snakket med henne om det, og vært åpen på det. Og jeg tror heller ikke mamma hadde lånt bort bilen sin til meg når jeg var såpass dårlig.

I går derimot så sa legen min her at hun så ingen grunn til at jeg ikke skulle kunne kjøre bil så lenge jeg holdt meg til planen og spiste som avtalt. Hurra for det! Og for en seier og mestringsfølelse da? Selv om det har føltes meningsløst innimellom å spise og å gå opp i vekt så merker jeg nå endelig at jeg får noe igjen for det. Jeg får begynne å jobbe, jeg kan kjøre bil og har faktisk mer overskudd.

DSCN1021

Den litt småkjipe delen av det, er jo at når hodet og hjernen får mer mat så kommer følelsene. Så jeg har mer eller mindre sprunget ned legekontoret og prata med E. og prata høl i hue på henne om alt mulig rart. Men hun syns ikke jeg er dum, hypokonder eller sytete eller noe sånt. Hver eneste gang sier hun at det er kjempe bra at jeg kommer og prater med henne og at hun synes det er positivt at jeg føler at jeg kan stole på henne.

Så, i helga skal jeg quess what? Spise… og så neste uke blir det i allefall en harry tur med I-T. Lucky me som har bil igjen! Må nyte det for alt det er verdt, så egentlig kan denne snøen bare forsvinne. Hva skal vi med det da? Jeg var klar for vår jeg nå…

pacmanfollow

Som Pac-Man har jeg og noen spøkelser som følger meg. Det er riktignok ikke blå, gule og røde spøkelser men diverse leger fra Østmarka og andre steder. Men hun legen her på Tiller DPS er så god. Hun sier at de spøkelsene orker hun ikke forholde seg til. Samme hvor mye krøll de fortsatt prøver å lage. Angsten min for spøkelsene er der fortsatt, fordi de har lagd så mye trøbbel for meg. Men som legen min sier, har hun gitt meg noen grunn til å bekymre meg for spøkelsene så langt?
Nei, hun har ikke det. Det største spøkelset fra Østmarka som først ringte meg og sa han ikke skulle blande seg i mine medisiner og så sendte et brev til E. om at hun burde seponere alle sammen fordi de ikke virket omtalte hun til en av sykepleierne her som en på Østmarka som tror han kan og vet alt, og at jeg absolutt ikke skulle bry meg om han. For han bestemmer ikke over meg lenger, og han prøver bare å utøve en siste rest av makt. WORD!

IMG_0715

Fyren er rett og slett en …. …, det jeg mimer her… Quess what… For de som ikke vet det, så er det samme person som sa at om jeg skulle få noe hjelp på Østmarka så måtte det være om mamma døde. Jeg er så GLAD for at jeg er ferdig med den plassen!!!!

Barbossa: You’re supposed to be dead!
Jack Sparrow: Am I not?

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 8. mars 2014, in Helse, Tiller DPS. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Jaaaaa, tommel opp!!! Heier og heier på deg, og er så glad for at du er ferdig med Øøøøøh plassen ;-) You go girl! Skjønar godt det kjem opp mange vanskelege kjensler, men bra du har så tillit til legen, også håpe eg jo du har en psykolog du også kan gå til :-)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: