Tiller DPS, here I am…

image

Har hatt innkomstsamtale og er foreløpig ikke vettaskremt. Litt hurtig omorganisering av bagasje i morrest når jeg kom fram til at det var bedre å drasse på EN stor koffert en flere små kolli. Praktisk også siden jeg skulle innom sykehuset å ta røntgen av ryggen. Ble en relativt lang omvei da, siden den bussen jeg tok gikk en helt annen vei enn den vanligvis gjør og det oppdaga jeg litt seint siden jeg var oppdatt med å sjekke Facebook,  instagram og twitter. Så å dra koffert på grus et stykke kvalifiserer godt som dagens treningsøkt!

image

Vi snakker forøvrig skikkelig morra tryne når jeg sto opp.

Nå skal jeg hive meg på lunsjen straks. Wish me god luck.

What would House and Dexter do?

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 3. mars 2014, in Helse, Tiller DPS. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Masse lukke til Tine, dette klare du! Heie på deg :-)

  2. Lykke til!!
    Men hvorfor røntgen av ryggen? :/

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: