En liten fotosafari i Tillerområdet etter lunsj

IMG_0886

IMG_0891

IMG_0896

IMG_0899

IMG_0902

IMG_0914

IMG_0919

IMG_0927

IMG_0939

IMG_0958

IMG_0959

IMG_0965

IMG_0966

IMG_0969

IMG_1037

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 3. mars 2014, in Diverse, Foto/bilder. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Hvor lenge skal du være der Tine?
    Masse lykke til med oppholdet! :)

    Klem

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: