Dag 2. Dine Favoritt sko.

Den er enkel!! Jeg har nemlig ikke så mange sko…

1689260_1466750880219398_1999536591_n

jeg elsker mine Adidas superstar… Og her har jeg til og med gjort det kunststykket og gå ut med to forskjellige sko. Travelt for å rekke trikken sjø. Det pinlige er at jeg merka det først etter å ha tatt trikken til byen, vært innom posten og posta en pakke, kjøpt sukkererter på rema og kaffe på 7/23 og først når jeg satte meg på bussen til Tiller merka jeg at Ooooops, her var det jaggu 2 forskjellige sko….

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 28. februar 2014, in Diverse. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: