You better try!

Oh, sorry for blogg tørke. Egentlig har det skjedd en del. Det er bare jeg som har vært særdeles opptatt med å date Dexter.

image

Opplegget på Tiller går veldig bra. Jeg er fornøyd! Skal innlegges der ei uke på mandag for å spise og bli kjent med dem. Skummelt, ja. Men et sted må man jo starte.

image

I helga var Benny og jeg på cruise med Kielferja,  og det var bare helt supert. Skulle gjerne levd i cruise illusjonen litt lenger. Og ja, helga før hadde vi en knall jentekveld hos Marie. Nærmere beskrevet her: jentegalskap.

image

Ansvarsgruppemøte senere idag nå, så skal jeg bli litt flinkere å blogge! Wohay. Og ja… Karianne og jeg fant ut noe fint på twitter, Dexter – kommisjonen. Stedet å søke hvis man vil bli kvitt folk som fortjener det… apropos twitter, TineLohre der sånn BTW. Periodevis skriver jeg mer på twitter.

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 26. februar 2014, in Diverse, Helse, Venner. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: