Dag 1. Hvilke sosiale medier er du på?

Det var denne bloggutfordringen jeg skulle være med på…. som alt annet så falt det litt ut for meg, men HEY, bedre sent en aldri?

Vel, sosiale medier? Er jeg egentlig på så mange… *tenke tenke, vri hjernemassen*

Instagram: hattifnatt83  (Sikkert ikke overaskende?)

Twitter: TineLohre (periodevis supermorsom på twitter…)

SnapChat: nemitine (periodevis veldig morsom her også? Øhhhhm….)

 Ja også facebook da så klart. Tine Løhre der, om noen ikke skjønte det… Tja, figurerer jeg noen andre plasser da? Kommentarfelt på enkelte diskusjonssider kanskje, men der bruker jeg jo fult navn. Men om jeg er på diverse forum så er det stort sett under nemi, nemi83, nemitine eller liknende nicknavn. Så hvis noen skulle lure, jeg liker Nemi!

1463516_773391322675988_952849480_n

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 26. februar 2014, in Diverse. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: