Passordbeskytta: Klage på behandler

Dette innhaldet er passordbeskytta. For å sjå det må du skrive inn passord nedanfor:

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 6. februar 2014, in Helse, Meninger. Bookmark the permalink. Skriv inn passordet ditt for å sjå kommentarar..

Denne posta er passord-beskytta. Skriv inn passordet for å sjå alle kommentarane.