Noen bilder…

IMG_0549

Min, og mange andre Trondheimere (heter det det?) sin favoritt kaffe, søt chili fra Dromedar.

IMG_0538

IMG_0539

IMG_0542

Denne hunken kjøpte Vilde i synden… Øh, skriveleif. Syden. Hva sier ikke det blikket liksom? Kom å ta meg… Jeg har rom, du har cola? Ser faktisk nå at det er nakne menn bak… Passende liksom. Det er Lottis som har bidratt med de nakne mannfolka da! Har jeg ikke herlige venner?

IMG_0545

Denne har jeg laga helt sjøl… Uten hjelp for tenk det så!

IMG_0527

IMG_0529

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 4. februar 2014, in Diverse, Foto/bilder. Bookmark the permalink. 8 kommentarar.

  1. Jeg har aldri smakt søt chili-kaffe! Det må jeg få smakt en dag :)

  2. Hmmm.Det har jeg til gode å smake.Sterkt spicy?

  3. Nei takk til alt som heter chilli her i gården, hehe. You know me ;) «Stæææææææææærkt. Æsj… «

  4. Herlig bildeserie :)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: