Alt du tror du vet, er feil!!

I mangel av noe kjempe vettugt å skrive selv anbefaler jeg dere å lese bloggen til min gode venninne som har skrevet veldig godt om recovery fra spiseforstyrrelser…

Sjokoladeilomma.blogg.no

Det hadde jo vært ypperlig å få all denne informasjonen av behandlerne? Nå skal jeg IKKE legge skylda på Tiller DPS her altså. Men alle de som har sagt at jeg blir frisk bare jeg trener masse og helst spiser litt mindre en jeg allerede gjør…

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 24. januar 2014, in Diverse, Helse, Venner. Bookmark the permalink. Éin kommentar.

  1. Takk for at du delte :-) Bra og nyttig info!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: