«Du er fantastisk!»

image

Spontant innlegg på trikken på vei hjem fra en kjempefin middag med verdens beste kollegaer.

Herlige timer i godt selskap er verdt å ta vare på, og ta fram som motivasjon når ting butter litt i mot. Og jeg blir rørt langt inni meg av at jeg føler at jeg virkelig er ønsket tilbake på jobb. Ikke som i behandlings systemet hvor folk sier det fordi det får betalt for det, og det ville tatt seg utrolig dårlig ut om de sa noe annet. Men jeg blir sett på som meg selv, som en person og ikke slik som hjemme hvor jeg blir behandlet som om jeg trenger konstant barnevakt.

Det å hele tiden bli undervurdert gjør noe med selvfølelsen! Men en god kollega hadde en flott idé som jeg vet en god venninne har brukt. Heng opp lapper hjemme hvor det står ting som at jeg er bra som jeg er! Og ting som øker selvtilliten… Jeg er jo veldig god på å se andres positive sider, men når det kommer til meg selv så skal ting helst være perfekt ellers er det ikke noen vits. Det er gjerne der jeg feiler hver gang. For det blir uoverkommelig og jeg klarer det ikke…

Så til meg selv, og alle andre:

Du er bra nok som du er!!!!

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 22. januar 2014, in Diverse, Meninger, Venner. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Do it! Det funket for din gode venn ;) <3
    Utrolig fint bilde forresten!

  2. Skriv en lapp der det står «Jeg er verdifull» :) For det er du <3

  3. Så herlig Tine. Ta det med deg så godt du kan, å bygg videre på livet ditt :)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: