Trur du at trygda hæve sæ sjøl??

image

Nå som joggebuksa er bannlyst så skal jeg bli en sånn skikkelig rosa blogger ig legge ut dagens outfit hver eneste dag… Eller kanskje ikke! Men Tiller damene har faktisk et poeng i at jeg faktisk føler meg litt bedre når jeg har ordna meg litt, og overraskende nok så sier folk at jeg ser friskere ut. Jeg har jo gjemt meg vekk for at ingen skal se hvor dårlig det egentlig står til, og fordi jeg føler meg som en strandet hval… men jeg har funnet en fin mellomløsning!

image

Har vært på Tiller idag, og har nå iallefall sånn stort sett klart å følge opp den måltidsplanen vi satte opp i forrige uke, og planen er å fortsette med det. Etterpå tusla jeg en tur bort til tanta som bor i området før jeg dro til Marie for å se på Marie på kino med Marie. Det ble en fin setning? Noen som datt av halvveis? Vi var i allefall å så Kill Buljo 2, og Marie er statist i filmen. Anbefales å se den!
image

Så ble det faktisk torsdag,  for jeg ble ikke ferdig med blogg innlegget på trikken. Og det var kveld og jeg var trøtt… Det er forsåvidt kveld nå også da. Og jeg er trøtt nå også… Men i dag skal jeg få publisert dette før jeg legger meg. Ikke det at jeg har så mye vettugt å komme med…

Pappa ringte i går, så jeg skal nå en tur nedover dit forhåpentligvis nær framtid. Det ser jeg virkelig fram til. Nå har jeg jo til og med pass og ha med meg sånn i tilfelle jeg skulle ha behov for det også. Sverige ER jo faktisk i utlandet…
image

Tiller damene var jo her idag, måtte jo legge fram hjemme leksa mi da. (noe som minner meg på at jeg må gjøre det før jeg legger meg.) Og hey,  de syns jeg hadde gjort en hederlig innsats. Både på å ordne meg før jeg går ut og det å skrive ned positive ting. Dere skal slippe å lese positive ting til dere spyr av optimisme her, men jeg har lyst til å nevne noen ting som har gjort meg skikkelig glad den siste uka:

  • En god venn har hatt en vellykket operasjon og er kreftfri. Det er det som har gjort meg aller mest glad!
  • Jeg skal på middag med gode kolleger i neste uke.
  • Har omorganisert og ryddet litt i leiligheten, også klesskapet.

Jeg har egentlig ikke gjort noe som helst idag. Så å peke ut 3 ting fra dagen i dag kan bli en tøff en. Ikke fordi jeg har hatt en dårlig dag eller noe sånt, men jeg har ikke gjort noe. Vasket tøy,  men føler ikke at det gjør meg spesielt glad. Har og prata med overlege på Østmarka på tlf det gjorde meg hverken glad eller irritert det var bare greit liksom. Så… Samtalen med Tiller damene var forsåvidt bra da.

Nei, nå ble ddt jaggu mye pjatt. Takk og god natt!
image

Jeg har lyst på vaffel…

Natta sa jeg…. NATTA!!!!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 16. januar 2014, in Diverse, Familie, Helse, Venner. Bookmark the permalink. 5 kommentarar.

  1. Stolt over deg!!!! Flink <3 ooog lo litt av det som var skrevet på boka di? "Æ ska pess" 😂 og ps, du ser bra ut 😊👍 klæm! ❤️

  2. Hahaha. Jeg måtte virkelig lese den setningen tre ganger, og måtte le litt for meg selv :P Og så lo jeg enda mer da jeg så kommentaren din til setningen, fordi da følte jeg meg truffet :P

    Og takk for kino-kvelden :D Kjempekoselig og knall film! Blir aldri lei av å se den jeg… 3 ganger er fortsatt ikke for mye :D Den kommer på DVD 12 mars, og det blir gøøøøøøøy. Da får man se enda mere klipp OG tabber, haha. Gledings.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: