You can think I’m wrong, but that’s no reason to quit thinking….

Lørdagskveld, og hva gjør man? Skriver blogginnlegg!

ducumentdinner

Var hos legen på tirsdag og fikk prata med henne endelig. Har fått alle timene avlyst siden jeg har vært innlagt på St. Olav hele tiden. Skulle jo ta opp en del ang. noe medisin greier og sånt, men det tok sin tid og oppsummere hva som har skjedd siden jeg snakka med henne sist før jul for å si det sånn. Men skal nå på ny time om ikke så lenge.

vaarfrue

Tusla meg på dromedar etterpå for å gjøre hjemmeleksa mi til dagen etter. For da skulle jeg jo få besøk både fra det høye nord og damene på Tiller DPS. Hjemmeleksa var i allefall og skrive ned positive ting jeg har her og nå, og positive ting jeg kan gjøre og planlegge.

dromedarchili

Med litt søt chili i kroppen kom jeg fram til dette:

Positive ting:

 • Gode venner
 • Herlige fadderbarn
 • Tantebarn og lillebror
 • Familie
 • Jobb på SFO
 • Dra på reiser -> Amsterdam

Gjøre nå/planlegge:

Dra på cafe osv. med venner.
Fotosafari.
Ha fadderbarn på overnattingsbesøk.
Bake sunne ting.
Besøke venner som bor utenbys.
Besøke familien oftere.
Dra til Østersund med Maren og Marie.

bffvilde

Uansett, etter jeg hadde gjort leksa mi så rota jeg med ned på politistasjonen og fikk ordna meg med nytt pass, så da sier vi adjø penger, og HELLO Amsterdam! Fikk mld fra ei venninne mens jeg satt der og venta så jeg som i utgangspunktet bare skulle til legen og hjem til sofaen ble jo værende i byen til mamma var ferdig på jobb.

Anyways, leksa mi ble godkjent den. Jeg slapp å gjøre den på nytt. Fortalte både Tiller damene og Eli om tidligere nevnte dongeribukse opplevelse. Vel, tommel opp av legen for å gå ut av komfort sonen. Men fra Tiller? Mer lekse… Burde kanskje sett den komme? Jeg hadde aldri trodd dette skulle bli enkelt altså, og jeg har ingen som helst illusjon om at det er en enkelt jobb å blitt kvitt en spiseforstyrrelse. Men hey, myk start? Okei, jeg fikk i allefall i oppgave å bruke joggebuksa bare hjemme. Det var den ene oppgaven. + at jeg skal skrive ned minst 3 positive ting som har skjedd eller jeg har tenkt i løpet av dagen før jeg legger meg.

Etterpå møtte jeg mitt besøk fra det kalde nord, nærmere bestemt Bodø og tida fløy fort kan man si! Film og kaffe og masse skravling.

tiller

Fredagen da, så skulle jeg på min første polikliniske time på Tiller DPS. Må si jeg var litt spent, altså ikke grua meg, men jeg har jo mildt sagt hatt en slags fobi/aversjon mot poliklinikker etter sist jeg gikk på Tiller og alt ble skikkelig elendig. Men denne gangen gikk jeg der i fra med guts og pågangsmot. Sammen psykologen laga jeg en kostliste, og denne er en jeg faktisk tror jeg kan klare. Jeg spurte jo om det på Østmarka en gang, men de gav meg bare en sånn standard greie de hadde og seriøst, ingen friske folk jeg kjenner spiser så mye som det sto på den lista! Det jeg har fått nå er ikke mye, men det er en start… og som psykologen sa så er det viktig og få en struktur. Og hun påpekte at ingen forventer mer en at jeg prøver mitt beste!

mat

Jeg har nå i allefall kjøpt inn alt jeg trenger. Er veldig glad jeg har fått noen nye folk inn i behandlingsgruppa, bytte fastlege er vel kanskje noe av det lureste jeg har gjort. (Les: lureste vennene mine har bearbeida meg til å gjøre og i siste innstans Benny trua meg.)

Har kosa meg masse med Maria, Maren og I-T de siste dagene, og håper nordlæningen ikke har fått skrekken og ikke tør komme på besøk igjen!

starbucks

Ja, det glemte jeg å si. Fikk en spennende mail på onsdag. Men jeg lar det være hemmelig inntil videre.

kindle

Tror jeg skal ha litt kvalitetstid med min splitter nye kindle nuh… Vi har allerede rukket å bli gode venner, selv om vi bare har kjent hverandre i ca 24 timer… Dere vet, når dere bare treffer den rette! Jeg har møtt den rette, og nå skal vi snart gå til sengs….

Og ja, jeg kom til å tenke på noe… Arne Vaaler… Du sier jeg bare skriver om selvskading her, og måter å skade seg på. Skal du skjønne det må du ha personnummeret mitt og tilgang til journalen min for å klare å lese det ut i fra det jeg har skrevet her altså…

Use-it-Dr.-House-quote

«If you would consider going to a shrink,
I would pay for it myself.
The hospital would hold a bake sale,
for God’s
sake.»

-Dr. Lisa Cuddy-

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 12. januar 2014, in Diverse, Helse, Meninger, Venner. Bookmark the permalink. 8 kommentarar.

 1. Tusentakk for at du deler!!
  Vær stolt av deg selv for det du har klart!

 2. Flott innlegg Tinevenn :) Dette vet jeg du greier! Blir stolt av deg og glad jeg………..

 3. åååå virker som det skjer positive ting :D

  • Yes. Endelig!!!! Jeg vet jo at jeg må gjøre jobben, men nå er det i allefall noen som holder meg i hånda… Ikke 4 forskjellige som står over meg og roper 4 forskjellige ting…

   Stor forskjell det der…

 4. Det virker positivt dette Tine, og vi er sikker på du klarer det
  . Vi ser virkelig fram til å få besøk av deg igjen. Masse klemmer fra Sverige.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: