2013 – opp som en Bjørn, ned som en skinnfell

Vel, det jeg trygt kan si om 2013 er at det starta bra og endte mildt sagt på bunnen. Og mye av det kunne vært unngått om jeg hadde blitt hørt, og ikke overkjørt, ignorert og ting bagatellisert hele tiden.

image

Men det har da skjedd en del bra også. Fram til jeg virkelig gikk i bakken jobba jeg store deler av uka på SFO, og hadde en del større og mindre prosjekter der.

image

Jeg lagde gipsmasker med barna, som tilslutt lagde på meg. Andre minner fra jobb:
image

Overnattingstur med 3. Trinn
image

Muffinsbaking til skolegårdsfest.
image

Pannekaker på bål….
image

Og brødskive smaker alltid bedre på tur!!

Har hatt mange fine øyeblikk med venner også. Var på Åre og kyssa en elgen Arnljot med Maren og Anne. Egentlig skulle vi handle men alt var stengt pga noe midt sommer greier, også de fleste restaurantene. Så da ble det masse cherrycoke zero og ølkorv.
image

image

Harry turer har det vært mange av forsåvidt. Var og en tur på Holiday Club med Maren. Hvor vi lasta full bilen med cherrycoke zero fra vår lokale dealer på ICA Åre.
image
image

Andre minneverdige øyeblikk:
image

Kines prinessekake på Lillans 1 årsdag.
image

Onepice party… say no more.
image

Susanne på Trondheimsvisitt!!!!!
image

Piratfest. EPIC!
image

image

image

image
image

Thomas lager en hai…

image

Diverse festligheter… stikkord: glede, glede, glede… strømmer innenifra…
image

image

image

image

Jeg feira 30 årsdagen min med venner og familie. Og det var kjempe koselig!!
image

image

Jeg forsøkte meg på barne og ungdomsarbeider på voksenopplæring. Det var hverken evner eller motivasjon det sto på.

Maren, Marie og jeg var på en helge tur til Østersund.
image
image

image

image

image
Ting ble litt mye for meg, for første gang i mitt liv BA jeg om hjelp for å unngå å skade meg. Men ble ikke hørt. Dvs jeg ble hørt av min fantastiske fastlege og psykolog. Men resten? Nei…
image

Så det gikk jo ikke så bra da. Men jeg fortsatte å be om hjelp.

image
Jeg har verdens beste kollegaer på SFO!!!!

image

image

Men ble fortsatt ikke hørt.
Dro på en etterlengtet tur til min kjære søster i Lillestrøm og sammen dro vi og besøkte pappa og hans familie i Linköping. Den turen var så deilig og jeg koste meg sånn.
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

For å si det sånn, så gikk jeg på en kraftig smell når jeg skulle dra tilbake til Trondheim hvor det bare var elendighet og null forståelse som venta på meg. Så etter et ukjent antall samtaler med min nydelige fastlege ordnet hun det så jeg kunne dra rett på Østmarka fra Værnes. Jeg var skeptisk siden jeg vet hvilken holdning de har til meg, de tror jeg er akkurat lik nå som for 4 år siden. Så hun ringte de en ekstra gang for å forsikre seg om at de IKKE kasta meg ut dagen etter. Så med de forsikringer satte jeg meg på flyet, dog noe skeptisk.
image

Men verden vil bedras, og åpenbart jeg også. Så det var ut igjen dagen etter med gullkorn fra legen som at hvis jeg skulle få noe hjelp så måtte det være i en slik situasjon som at hvis mamma døde. Altså greit nok at han mener det, men sånt sier man bare ikke til noen som bare har mest lyst til å dø å føler seg i veien og som en belastning i utgangspunktet. Så ble med hjem til mamma da. Og dagen etter skulle jeg møte Maren, og hadde overhodet ingen planer om å skade meg. Men så ble det sånn da.
image

Og ble på sykehuset til julaften…
image

image

Hjem på julaften. 1. Juledag hadde jeg så mye smerter at jeg ble innlagt igjen. Og da har jeg tydeligvis skada meg i dissosiasjon. Og blir på sykehuset ennå lenger. Nok en gang igjen som hører på meg og ting utvikler seg ganske dramatisk og jeg blir til slutt tvangsinnlagt på Østmarka.
image

Dagen etter må jeg snakke med overlegen. Han vil sende meg hjem og sitter bare å snakker om kort og at det er en høy pris å betale for å være innlagt. Og jeg får nok engang følelsen av å bli overkjørt av en dampveivals og at ingen skjønner en dritt og at Østmarka like gjerne kan bestille tid for begravelsen min hvis det er sånn det skal være.
Jeg skjønner fortsatt ikke hva alle de kortene han satt å preika om var? Men mamma var heldigvis med og snakka for meg. Jeg har verdens beste mamma!
Så nå skal jeg være her til i morra i allefall, da er vel Vidar på jobb om ikke annet. Men i går følte jeg for første gang på evigheter at jeg kunne puste!

Og hun som var kontakten min i går er den første jeg føler har skjønt at problemet er hjemme situasjonen!

Så jeg gikk faktisk inn i 2014 en smule mer optimistisk en jeg hadde trodd!
image

Dagens happening på Østmarka var kongens nyttårstale med stor nasjonalfølelse og stående sang med innlevelse til både pre og postludium. Eller innsang og utsang eller hva det nå heter. Jeg fikk rent tårer i øynene…

…av snacksen de satte fram!

Her er noen flere gode øyeblikk fra 2013

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Så sånn tross alt da, så har det jo vært svinaktig mye morro i 2013… Måtte bare 2014 bli bedre en slutten på 2013 så skal jeg egentlig ikke klage tror jeg…
image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 1. januar 2014, in Årsoppgjør, Familie, Foto/bilder, Helse, Jul, Skole, Venner. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Takk for mange fine minner i 2013! Jeg har tro på 2014 for oss begge ♥

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: