Familehelg

Forrige helg var jeg hos Sidsel og så kjørte vi til Linköping og besøkte pappa. Reisen nedover ble en smule stress siden stormen Ivar gjorde at flyet mitt ble innstilt og så ble jeg booket om til et fly i 15 tiden, altså veldig sent. Men mamma ringte SAS tidlig på morgenen og fikk ordna et tidligere fly og man skulle tro at da var alt bare glede og jeg satte meg på flybussen. Men, det er jo sånn da at en ulykke kommer skjeldent alene. For siden det var gjort den endringen på biletten fikk jeg ikke til å sjekke inn via SAS appen. Og heller ikke på automat så måtte stå lenge i kø, hvor angsten min for å ikke få et vindussete bygget seg opp. Og angsten viste seg å være velbegrunnet.
Men SAS mannen i innsjekkingen sa at det ordnet seg på gaten, og at han hadde lagt inn noe greier i datasystemet. So far so good.
image

Men det ble selvfølgelig noe datatull, eller kuk i komputern som de sier i Danmark. Og da var mitt angstnivå der at jeg mer eller mindre falt sammen.
Heldigvis, så var det en okai fyr som hadde det flyet. Og som gjorde ting på en allright måte. Han tok meg bare med ned til flyet og overlot meg til cabincrewet. Og de var også veldig allrighte og ja ting gikk greit. Når jeg først hadde sluttet å hyperventilere og kommet til meg selv så innså jeg at jeg faktisk hadde takket NEI til å være inne i cockpiten… så resten av turen til Oslo satt jeg og var forbanna på meg selv pga det.
image

Altså, dette er grunnen til at jeg vil sitte ved vinduet. Vi snakker her rad 20, døra er ikke åpen ennå og utgangen bak er ikke i bruk.

Men ja, jeg kom meg nå på flytoget og Sidsel og jeg ordna med litt mat til Ellen og Ida kom fra skolen.
image

Vi hadde første stopp når vi kom rett over grensa, og det er litt snodig egentlig. Nordmenn på tur i utlandet, evt sier det noe om prisnivået i Norge når man bare må ha det fordi det er så billig…
image

Vi ble forsinket pga en ulykke på E18 også, hadde vi kommet 5 minutter før så hadde vi kanskje vært de første der… for det var ikke mange biler forran oss.

Stoppet på en vei kro for å få i oss litt mat, og på en bitteliten sliten vei kro i sverige så hadde de faktisk flere vegetar alternativer!
image

Så det ble falaffel for min del… Vi fant og veien med unntak av en liten miss hvor vi ikke så et skilt fordi vi alle 4 var helt oppslukt i å synge dum og deilig…

Men vi kom da fram. Pappa hadde bakt deilige rundstykker til kveldsmat. Og det tok vel ikke så lang tid før vi fant senga.

Lørdag så skulle vi lage marsipan. En god gammel familietragedie. Ehhh.  Tradisjon. Autocorrect! Så da må det jo skoldes mandler, og det føles litt som om man er midt i en skuddsone når det sitter 3 barn og popper mandler som fyker i alle retninger.
image

Så dro vi på flygvapen museet. Det var SPENNENDE!!
image

En kul del av museet var der de hadde innredet leiligheter som de var på 50, 60, 70 og 80 tallet.
image

Jeg kunne sikkert vært der adskillig lenger. Og skulle du være i nærheten av Linköping så anbefales det. Mulig jeg skriver et eget innlegg om dette senere.

image

image

Pappa og Maria laga middag. Masse gode grønnsaker og linser.
image

Og så var det den store begivenheten.  Marsiapanlagingen!!
image

image

Det var synd vi ikke skulle være lenger hos pappa, men det får bli neste gang.
image

Turen hjem gikk greit, helt til vi kom til Norge. For tåka var så tjukk at vi så knapt veien.
image

image

Lussekatt og pepperkakevann gjør reisen trivelig!
image

Dette er smågodt handel, helt på grensen!!!!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 22. desember 2013, in Familie, Foto/bilder, Jul. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: