Brownies med bønner!

I dag har jeg prøvd ut noe nytt, inspirert av Ingrid-Therese.

image
Brownies lagd av bønner, altså uten mel. Pga impulsbaking og magert utvalg på nær-prix’n så har jeg blanda litt oppskrifter og tilpassa litt. Men resultatet ble bra. Og de som var på ansvarsgruppemøtet i dag var først SÆRDELES skeptisk til en kake med bønner, men det er til opplysning ikke noe kake igjen…

Så det jeg brukte var:

2 bokser kidney bønner (go-green) skylles og renn av vannet.
3 egg
3 ss rapsolje
2 store ss kakao
1/2 ts salt
1 1/2 ts vaniljesukker
2 ss brunt sukker
2 ss hvitt sukker
2 ts sterk pulver kaffe
50 hakket melkesjoklade i kaken og 50 gram på toppen + 50 hakket 80% mørk sjoklade i kaken
1 ts bakepulver

Det veldig enkelt å lage, jeg hadde alt i en blender og kjørte det til en fin masse og stekte det i ca 25 minutter på 175 grader. Det jeg syns var litt vanskelig var å vite når den var ferdig. For den virka rå når jeg tok den ut, men når den var kald så var den skikkelig god brownie konsistens. Så bare en uvant måte å bake på!

Skikkelig yummi!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 11. desember 2013, in Oppskrifter. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: