Sidsels Frokostblanding

havregryn
honning
olje
vaniljesukker
rosiner
kokos
hakkede mandler

blandes og stekes på 180-200 grader til det er gyllent

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 4. desember 2013, in Oppskrifter. Bookmark the permalink. 3 kommentarar.

  1. >Det fikk jeg lyst til å prøve å lage en gang!!!

  2. >Ville bare sende deg noen varme tanker :)

  3. >SV: Vi har nok ikke vært der sammen, men jeg delte rom med Lise Lotte når jeg var der nå, også kjenner jeg søstra di, så jeg føler jeg kjenner liksom til deg likevel, har sett mye på bloggen din, bare er så dårlig til å kommentere!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: