Lones Thai Gryte

2 kylling fileter
1 aubergin
1 boks kokosmelk
1 lime
1 blokk fiskebuljong
50-70 gram grønn karri pasta
1/2 kinesisk hvitløk

Fres karrien og hvitløk i litt olje. Tilsett kokosmelken og fiskebuljong. La det koke opp.
Del opp kylling og aubergin og ha det oppi.
Skrell skallet av limen med ostehøvel og strø det over.
Kokes til kyllingen er gjennomkokt og auberginen nær.

Server med ris eller nuddler.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 30. november 2013, in Oppskrifter. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: