Meningsløst pjatt

IMG_20131027_014010

Hva skjer a? Egentlig fint lite faktisk. Det er faktisk kommet et ørlite lag med snø i Trondheim. Endelig! Så håper bare den blir, det er så utrolig mye hyggeligere å se ut på litt hvit snø, en pissregn og triste busker…

Fornuftige ting gjort i dag: Vært i byen på legetime, fortsatt godt inntrykk av ny lege. Jeg tror virkelig dette kan bli noe bra. Og sånn ellers surra litt rundt i byen og gjort ingenting, men det er jo fint å gjøre noe annet en å bare sitte hjemme å glo på netflix også?

Tror jeg hører at netflix roper på meg faktisk… Eller egentlig da, så burde jeg jo vaska golvet og pynta tre og sånt. Men… jeg har skifta på senga og vaska soverommet og tørka støv. Og ingen nødutganger er blokkert så da får det holde i allefall til i morra, ja og jeg har rene sokker og truser. Så ingen grunn til panikk ennå. (Ikkje få panikk, ikkje få panikk…. noen som husker flukta frå dyreskogen?) Alle regninger er også betalt og nytt ledagerbevis kom i posten i dag, tror jeg da. Har ikke åpna konvolutten ennå, men det ringte ei dama fra det ledsagerbeviskontoret og sa hun skulle sende et nytt. Så har bare antatt at det er det det er.

20131031_141638

Er det nok svada og pjatt for i dag?

 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 22. november 2013, in Helse, Jul, Skriverier. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: