Vi hakke tid, for vi må finne….?

ja, hva pokker skal folk finne hele tida? Enten er det medisin nøkler, eller et møte, en annen pasient eller et personalet som ingen vet hvor er. Og sist nå så var det noen som ikke ante hvor en bil var. Det er ganske godt gjort å rote bort en hel bil….
Vi hakke tid, for vi må finne bilen…
Alltid etteller anna skal personalet gjøre, men jeg må gjerne si fra hvis jeg trenger noe. Hvor lett skal det være, når det alltid er noe annet på gang? Det blir litt det samme som de sier når man ringer legevakta: “Hvis situasjonen er livstruende, ring 113.” Hva defineres som livstruende? For meg er jeg ikke livstruende syk før jeg står med minst en fot i grava og har problemer med å dra meg opp fra nevnte grav.
Men hver gang jeg har ringt får jeg kjeft for å ikke ha ringt 113. Hvorfor skal det være opp til meg å definere hva som er viktig og ikke viktig? Når et menneske klakker bortover gangen er det ikke helt enkelt å hoppe på mennesket og si “hjelp, jeg trenger deg, !”

For hva vet vel jeg, om mennesket er på vei til en mer “livstruende” situasjon??

168950_10150371142665580_1294404_n

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 20. november 2013, in Helse. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: