Sånn er det nå bare!

IMG_20131024_225023

Aj, aj, aj… Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe fornuftig her. Ikke at jeg har så mye fornuftig å komme med, men jeg skal prøve.

Vel, jeg er fortsatt hjemme og gjør lite, men jeg håper at ting snart begynner å skje. Sist tirsdag var det ansvarsgruppemøte, og jeg deltok. De som var der hørte på hva jeg hadde og si, og snakket med meg, og ikke til meg. Det er en ganske stor forskjell der. Forandringer skjer jo ikke over natta, men jeg tror ting blir til det positive. Det fastlegebyttet er i allefall noe av det mest fornuftige jeg har gjort på lenge. Når jeg deltok på møtet nå, så fikk jeg sagt hva jeg mente uten å bli avbrutt eller at det ble påpekt at jeg er problemet.

20131027_151118

Sånn ellers da, så har jeg begynt så smått å handle julegaver. Og sist helg åpnet søskenbarnet mitt med familien ribbesesongen slik tradisjonen er. Godt at noe er som det skal være. Jeg ble sånn by the way grusa i band hero, men så har jeg da aldri prøvd meg på trommer heller før da… Hmf. *furtesmilyfjes* men gøy var det, og jeg må innrømme at jeg har egentlig litt lyst på det selv…. Kremt. Men det er kanskje en smule looner å sitte i stua å spille tromme på Wii alene?

20131031_185154

Ja, og jeg er hekta igjen… World of Warcraft… Pandaen Møyfrida på aggramar server om noen skulle føle for å joine! FOR THE HORDE!!! Seff….! Og coop maser om at jeg bør begynne med julebaksten…. Jada, jeg vet!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 16. november 2013, in Diverse, Helse, Jul, Meninger. Bookmark the permalink. 6 kommentarar.

  1. Så godt å høre at du ble hørt Tine! Det er virkelig på tide at en gjennomtenkt ordentlig behandling skjer snart.

    Klem <3

  2. så bra du ble hørt nå da :) :) :)

  3. Det er det jeg har sagt hele tiden at du skulle ha byttet fastlege <3 Det beste du kunne ha gjort! :)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: