Biff salat

Strimlet biffkjøtt Cherry tomat
Avocado
Sopp
Rødløk
Fetaost
Fersk asparges

Dressing:

  • 4 ts ekstra virgin olivenolje
  • ½ ts sennep
  • 2 ts balsamico
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper

Salt og peppre kjøttet
Stek soppen
Kok asparges i 2-3 minutter og avkjøl i iskaldt vann
Stek kjøttet på sterk varme i smør
Skjær opp grønnsakene
Bland i bolle og ha over dressingen

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 16. november 2013, in Oppskrifter. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: