Se meg…

Ja, jeg har arr
Både på utsiden
Og inni meg.

Har ikke du?

Selv om arrene inni meg ikke er så synlige
Er ikke de på utsiden mer skremmende
Egentlig

Har du kjent smerte selv noen gang?

Et åpent sår i sjelen
Sprikende, lite eller stort, fylt av desperasjon, sinne eller sorg
Men helet, grodd

Det går fint nå

Så hvorfor
Ser du på armene mine
Før du ser meg inn i øynene

IMG_6657

Skrevet og publisert med tillatelse fra Thea Røstbakken.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 9. november 2013, in Skriverier, Venner. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Fint! <3

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: