Hei alle sammen….

For å være helt ærlig med dere, så går egentlig ikke ting sånn helt allverdens bra… Så, jeg laga meg en lukka blogg, hvor jeg kan skrive om det som er kjipt. Og være litt mer åpen på at ting bare ikke er rosenrødt. For det er det ikke akkurat nå.

Har du lyst til å lese der, så føl deg fri til å sende meg mailadressen din, så sender jeg deg en invitasjon.

168321_10150371148090580_6779161_n

 

Masser av klemmer!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 1. november 2013, in Diverse, Helse. Bookmark the permalink. 11 kommentarar.

  1. trist at ting ikke er så bra. Jeg følger deg gjerne i den lukkede bloggen.
    Håper at det snur til det bedre for deg snart. :) styrkekle

  2. vil gjerne følge bloggen din, tror du får mailadressen tilknytta denne kommentaren?

  3. følge gjerne den lukka bloggen æ å om æ får da

  4. Styrkeklemmer sendes ❤️ Støttes ❤️

  5. Ønsker gjerne og å følge bloggen din❤️

  6. Hadde håpet at ting var blitt bedre nå,trist at det ikke stemmer helt ;( Vil gjerne følge lukkede bloggen om jeg får ;) Tenker masse på deg :)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: