Kapteinens Livrett og potetstappe

3 røkte kjøttpølser
1 boks seter rømme
1/2 pakke grønnsaksblanding (Sånn med blomkål, erter og gulrøtter)

passelig mengde poteter
en skvett fløte
parmesan
salt og pepper

Skjær pølsa i halvmåner, stek dem.
Ha over seterrømmen og grønnsakene. La det putre til grønnsakene er varme.

Skjær poteten i små biter og kok den. Mos med stavmikser og ha i en skvett fløte, parmesan etter eget ønske og salt og pepper.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 24. oktober 2013, in Oppskrifter. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: