Noen av mine iHerb favoritter

Jeg handler mye på iHerb så jeg tenkte jeg skulle dele noen av mine favoritter der. Man får jo kjøpt utrolig mye der, så kanksje ikke like lett å finne fram, men har du først handla en gang, tro meg! Det blir ikke den siste…. Eneste du må passe på er den idiotiske tollgrensa her i Norge på 200 kroner. Men bestiller du flere små pakker kan spare utrolig mye penger i forhold til å handle på norsk helsekost butikk, og for ikke å snakke om at utvalget er et helt annet da.

Det jeg bestiller mye av nå om dagen er Questbarer… Min kjære Tora har fått meg hekta på disse super sunne, og ikke minst gode barene.

QST-07639-1

http://www.iherb.com/Quest-Nutrition

Jeg har så langt prøvd meg på Cinnamonn Roll (bildet), Chocolate Chip Cookie Dough, Apple Pie, Strawberry Cheezecake og Banana Nut Muffin. Så langt tror jeg Cinnamon Rol er favoritten. Men alle er gode!

 

Jeg er også blitt en storforbruker av Desert Essence produkter.

DES-33784-4

http://www.iherb.com/Desert-Essence

Både shampo, balsam… ja alt i denne serien er kjempe gode produkter og håret mitt har aldri vært så fint som er det er nå. Og i tilleg lukter det helt himmelsk.

Ja, og snacks….

Funky Monkey er skikkelig nammenam om du er sugen på noe godt og ikke har lyst å spise godteri.

FMK-00032-4

http://www.iherb.com/Funky-Monkey-Snacks

et alternativ er Just Tomatos som er frysetørket frukt og bær som er skikkelig god snacks. Det er også godt å putte i frokost blandingen om du liker det!

JTE-41000-0

http://www.iherb.com/Just-Tomatoes-Etc

Ellers så har iHerb et rikt utvalg av god te! Tror alle finner noe de liker her…. Så er det bare å surfe rundt og la bankkortet svi…

Lykke til med iHerb shoppingen din, og er du jomfrushopper kan du til og med få litt rabatt på det første kjøpet ditt om du legger inn min rabatt kode: UBO730 når du bestiller. Tjohoo. Kan det bli bedre?

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 23. oktober 2013, in Diverse. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: