Jeg hører hva du sier….

Vel, gjør du nå egentlig det?

IMG_0139

De siste ukene har det vært mye fortvilelse, jeg har prøvd å prate, jeg har prøvd å si hva jeg tror kan hjelpe meg. Og standard setningen jeg har fått er at «jeg hører hva du sier». Og det er jo fint, men hører personen egentlig HVA jeg sier? For det virker ikke sånn. Jeg føler ikke jeg blir verken hørt eller sett, og at alt bestemmes over hodet på meg. Ingen har noen som helst tro på hva JEG tror kan hjelpe meg selv. Alt baseres på erfaringer fra 3-4 år tilbake, da ting var helt anderledes en det er nå.

Når jeg startet ny blogg så var det fordi jeg håpet at jeg var ferdig med dette kapittelet jeg føler er i ferd med å åpnes igjen. Det er for sent å gjøre om det som har skjedd, men jeg sitter her å er ganske forbanna egentlig. Hadde jeg fått den lille time-outen jeg ba om, så hadde sansynligvis og forhåpentligvis alt dette vært unngått og ting vært løst på det Østmarka kalte for en «for lettvint måte». Kanskje er det ikke så dumt å høre på Rema iblandt å si at det enkleste er ofte det beste?

Dagene går nå med til strikking, og ja strikking… Og å tvinge i seg litt mat. Og å glo på nett-TV, jau og kanskje luske rundt med kameraet da.

IMG_0185

Og forresten, jeg hører faktisk hva folk sier når de snakker til meg…

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 21. oktober 2013, in Foto/bilder, Helse. Bookmark the permalink. 14 kommentarar.

  1. Blir frustrert på dine vegne. Hold ut Tine <3

  2. Hold ut! Ikke bare for deg selv, men for alle oss rundt deg som vil deg vel!

  3. Flinke Tine. Jeg skjønner så godt hva du snakker om. Stå på vennen:-)

  4. Vurdert å be pasientforbundet om hjelp? Si at du oppleve deg feilbehandla?

  5. Hater den følelsen. Har desverre opplevd det mye selv. Jeg har fått en sterk avsmak for slike fraser fra helsepersonnel.

  6. Gode klemmer sendes ❤️ Stå på! Heier på deg 👍

  7. Glad i deg og, ikke tvil på det ❤️

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: