Sjokoladekaker alla Sidsel

100 gram smør
100 gram sukker
1 egg
150 gram hvetemel
1 ts vanilje sukker
1 ts bakepulver
1 plate hakket sjokolade

Rør smør og sukker godt sammen. Tilsett egg og rør videre.
Tilsett hvetemel, vaniljesukker og bakepulver.
Tilsett til slutt den hakke sjokoladen.

Lag små klumper på plate. De vil flyte utover når de stekes så formen betyr ingenting.
Stek i ca 10 min på 200 grader. De er ferdige når de får en lett brun kant.

PS! Røren er minst like god som kakene, så en smaksprøve er obligatorisk…

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 19. oktober 2013, in Oppskrifter. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: