En liten oppdatering på hvordan ting egentlig er…

image

Mange av dere som leser bloggen min har meg jo også på facebook så da skjønner dere vel at ting ikke er så rosenrødt for tiden. Jeg har hatt et lite tilbakefall som det så fint heter, eller til slutt ble vel ganske så kraftig.  Forskjellen er at denne gangen PRØVDE jeg å be om hjelp på forhånd på Østmarka men ble blankt avvist.

Jeg var utslitt av å være flink til det meste og ting fungerte ikke helt hjemme så jeg tok kontakt med fastlegen som skjønte problemet og sendte meg til Østmarka for et par dagers timeout. Men der ser de fortsatt på meg slik jeg var i 2010… det virker som de ikke skjønner at folk endrer seg i løpet av 3 år. Prøvde også å forklare de at d gjorde situasjonen ennå værre når jeg følte meg så til de grader avvist når jeg prøvde å be om hjelp, men fortsatt var det for enkelt for dem å legge meg inn i helga.

Mamma var i Spania så jeg ville ikke ringe å plage henne. Heldigvis fikk tok Frida kontakt så jeg satt hele kvelden å skravelt og så TV med henne for å unngå dissosiasjon.  Men hjemme igjen kom de vanskelige tankene og alt gikk i svart og dissosiasjon, som endte på sykehuset. 

Dagen etter skulle jeg hjem og da følte jeg jo at ingenting av det jeg hadde sagt om grunnen til at ting toppa seg og jeg gikk i dissosiasjon ble hørt så nok engang ble det dissosiasjon og jeg måtte bli på sykehuset lenger. Og her er jeg ennå.  Nå samarbeider sykehuset og mamma for å finne en bedre løsning på ting. Vidar er dessverre på høstferie.  Verste timing som kunne vært egentlig… Men, håper ting order seg litt nå.

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 11. oktober 2013, in Helse. Bookmark the permalink. 14 kommentarar.

 1. Stå på Tine! Dette kommer du styrket ut av :)

 2. Åå, jeg kjenner jeg blir så sint på dine vegne! Du prøvde faktisk å be om hjelp, også ble du avvist! (?). Forstå det den som kan, men jeg forstår det ikke!
  Hvordan skal man kunne få hjelp når man allerede er blitt «stemplet» av hvordan ting var for 3 å siden. Vi utvikler jo oss hele tiden. Å jeg synes det er en skam at de håndterer det på denne måten!
  Håper du får god hjelp der du er nå da!
  Klem <3

 3. Håper du kommer deg snart igjen.
  God klem <3

 4. Glad i deg
  Håper du snart er på opptur-

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: